Autorijlessen

Wanneer mag ik autorijlessen?

Om te beginnen met rijlessen moet je minimaal 16,5 jaar* zijn.

Ons doel is om je tijdens de autorijlessen zodanig te begeleiden dat je een goede kans van slagen hebt voor je rijexamen en dat je voldoende zelfvertrouwen hebt om zelfstandig de weg op te gaan!

Je krijgt autorijles in een Renault Clio of Volkswagen¬†Tiguan. Deze zuinig en comfortabel rijdende auto’s zijn voorzien van praktische zaken zoals: airconditioning, ABS, cruisecontrol, navigatiesysteem en een boordcomputer die rij- en verbruikgegevens weergeeft. De lesauto’s worden goed onderhouden en netjes schoon gehouden. Er wordt in de lesauto’s niet gerookt.

*Lessen vanaf 16,5 jaar met 2toDrive

2toDrive is een experiment waarbij je onder begeleiding van een coach rijervaring opdoet. Jongeren en beginnende bestuurders zijn door minder rijervaring vaker betrokken bij ongelukken dan ervaren bestuurders. 2toDrive zorgt ervoor dat je gedurende een langere periode onder relatief veilige omstandigheden rijervaring kunt opdoen.

Wij merken dat er nog veel onduidelijkheid heerst over het 2todrive begeleid autorijden. Kijk voor meer informatie op www.2todrive.nl of bij meest gestelde vragen.

 

Website laten maken